Field Service en Support Medewerker

Over de vacature

Als Helpdesk Support medewerker fungeer jij dagelijks in het web tussen onze servicetechnici en Retail klanten. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het remote en telefonisch oplossen van storingen, aanmaken en vastleggen van planningsaanvragen en het bewaken van afgeronde werkzaamheden. Daarnaast kun je in geval van drukte ingezet worden om klanten on-site te voorzien van service. 

Bij nieuwe collega's geloven we in goede begeleiding, dus we gooien je niet meteen in het diepe. Je volgt als Helpdesk Support medewerker een intensief traject in product en service trainingen door ervaren technici en trainers. Kortom, we doen er alles aan om je op te leiden tot een zelfstandige Helpdesk Support Medewerker.
Ben jij klaar voor een afwisselende baan bij een duurzame, toekomstgerichte organisatie met een 'best in class' serviceafdeling? Dan ontvangen wij graag snel je CV!!

Waar beschik je over?

 • Je beschikt over MBO niveau. Affiniteit met techniek of software is een pre.
 • Je bent communicatief vaardig en heb een klant- en kwaliteitsgerichte instelling.
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must);
 • Je hebt enige ervaring met MS Office (o.a. Excel) 
 • Je bent woonachtig in de regio Tiel
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Start je als Field Service Support Medewerker, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op: 
 • Een markt conform salaris;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Laptop en smartphone (met abonnement);
 • 25 vakantiedagen en 9 Adv-dagen;
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een mooie carrière bij de marktleider in wegen!

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.