TeleSales representative

Over de vacature

Met een splinternieuw telesalesteam versterk jij de verkoop van servicecontracten aan zo’n vijfduizend klanten in de Benelux. Extra mooi aan jouw baan als sales representative bij METTLER TOLEDO in Tiel? De diversiteit aan klanten. Van farmaceutische miljoenenbedrijven en laboratoria tot supermarkten en onderzoeksbureaus!

Hebben onze technici weegapparatuur of productinspectiesystemen bij klanten geïnstalleerd? Dan kom jij in beeld en ga je na of deze klanten interesse hebben in een contract voor onderhoud, kalibratie en dekking bij reparaties. Daarvoor richt je je vooral op campagnes waarin je bestaande klanten meeneemt in de voordelen van een servicecontract. Het leuke is dat je met je team de ruimte krijgt om hier deels een eigen invulling aan te geven, bijvoorbeeld door online webinars te ontwikkelen en verzorgen. Daarnaast volg je een gedeelte van je werkweek ‘warme’ leads op van onze technici en verkopers in het veld.


Eén ding is zeker in deze functie: geen gesprek is hetzelfde. De ene keer spreek je een laborant telefonisch over het onderhoud van een weegoplossing. De andere keer laat je een kwaliteitsmanager een offerte of brochure zien via een videoconferentie. En ook binnen onze organisatie heb je veel contacten. Zo loop je tijdens je inwerkperiode eens mee met een technicus om het werk te leren kennen en overleg je veel met de collega’s van marketing, inside sales en planning. Zo werk je samen toe naar een gestroomlijnd proces rondom servicecontracten!


Waar beschik je over?

Jij bent nieuwsgierig naar het verhaal van onze klanten en kunt snel een relatie met ze opbouwen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken, bereidt je gesprekken goed voor en maakt slim gebruik van je communicatieve skills. Zo ga jij voor resultaat: de verkoop van servicecontracten. Een beetje competitie? Dat geeft jou energie! Maar boven alles vind je het belangrijk om de samenwerking én gezelligheid op te zoeken met je collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal!
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling.
  • Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.
  • Regelmatig afdelingsuitjes.
  • Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching, interessante product- en salestrainingen en ondersteuning vanuit het servicecenter.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.