Labo medewerker + Interne opleiding

Over de vacature

Als kalibratiemedewerker binnendienst houd je je bezig met het onderhoud en de certificering van pipetten en liquidators. Dit doe je voor een diversiteit aan klanten. Denk hierbij aan ziekenhuizen en universiteiten tot kwaliteits-- en onderzoekslaboratoria. Daarbij is het iedere keer jouw uitdaging om te zorgen dat de, door ons geleverde, apparatuur in tiptop staat blijft. Een gedegen interne opleiding zal ervoor zorgen dat je hiervoor de kennis in huis hebt. Daarnaast kun je, indien nodig, tevens altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning. Middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Waar beschikt u over?

  • U beschikt over een opleiding op middelbaar/secundair niveau (A2) of gelijkwaardig niveau verkregen door  werkervaring;
  • U hebt bij voorkeur ervaring met routinematige, fijne werkzaamheden;
  • U bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
  • U heeft een voldoende beheersing van de Nederlandse of Franse taal.
  • U beschikt over enige kennis van de Engelse taal.

Wat bieden wij u?

Start je als kalibratiemedewerker, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op:
  • Een degelijke verloning;
  • Een passend pakket aan extralegale voordelen;
  • Een voltijdse functie waarin u zelfstandig kunt werken binnen een collegiaal team.
  • Een vast contract

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren werken we samen met collega’s over de hele wereld. Onze medewerkers staan centraal: iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren.

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.