Medewerker ordermanagement

Over de vacature

Ben jij een administratieve duizendpoot en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een internationale marktleider?
Als ordermanagement specialist bij Mettler-Toledo kan jij dit realiseren!      

Als billing/ordermanagement specialist is geen enkele werkdag hetzelfde!
Stap in de wereld van Sales Operations Support binnen onze organisatie, waar jij een sleutelrol vervult. Dagelijks ben je bezig met diverse taken, waaronder het nauwkeurig controleren en verzenden van facturen, het monitoren van de elektronische factuurstroom, het afhandelen van geschillen, het beheren van facturatie portalen, het verwerken en managen van alle sales orders en retourzendingen, het beheren van de mailbox en het oplossen van leveringsgerelateerde klachten. Je zult regelmatig in contact zijn met zowel onze leveranciers als eindklanten om logistieke vraagstukken op te lossen.

Klaar om deze uitdagende en dynamische rol op je te nemen?


Waar beschik je over?

Je hebt MBO werk- en denkniveau
Je kunt goed omgaan met Microsoft Office en bij voorkeur met SAP. 
Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 
Een goede pensioenregeling.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.
Mogelijkheid om hybride te kunnen werken,
Regelmatig afdelingsuitjes
Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching, interessante product- en salestrainingen en ondersteuning vanuit het servicecenter.
Toegang tot tools en hulpmiddelen die je alle informatie bieden over de apparatuur waarmee je werkt.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal!

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Referenznummer

16690

Bevorzugter Arbeitsort

Gelderland

Tiel

Pensum

Vollzeit

Geschäftsniederlassung

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com