Kalibratie medewerker buitendienst

Over de vacature

Zin om je technische kennis te ontwikkelen bij een internationale marktleider? 
Als kalibratiemedewerker bij Mettler-Toledo kan jij dit realiseren! 

Als kalibratiemedewerker buitendienst houd je je bezig met het onderhoud en de certificering van pipetten en liquidators. Dit doe je bij een diversiteit aan klanten: van ziekenhuizen en universiteiten tot kwaliteits- en onderzoekslaboratoria. Daarbij is het iedere keer jouw uitdaging om te zorgen dat de, door ons geleverde, apparatuur in tiptop staat blijft. Een gedegen interne opleiding zal ervoor zorgen dat je hiervoor de kennis in huis hebt. Daarnaast kun je, indien nodig, tevens altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning. Middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Waar beschik je over?

Je beschikt over een opleiding op middelbaar niveau (mavo/havo/vwo/lbo) en je hebt bij voorkeur enige affiniteit met techniek of chemie. Dit laatste is een pre en géén harde eis;
Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team;
Je bent woonachtig in de regio Gorinchem/ Rotterdam/ Utrecht/ Leiden of je bent bereid daar naartoe te verhuizen;
Je bent in het bezit van rijbewijs B;
32 urige werkweek is bespreekbaar.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt de functie je alsnog aan? Aarzel niet en stuur gerust je sollicitatiebrief!

Wat bieden wij jou?

Goede opleiding door ervaren technicus.
Een open werksfeer binnen een enthousiast en collegiaal team;
Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een bedrijfsauto; tevens voor privé gebruik
Een contract met uitzicht op vast dienstverband
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten de techniek. Of - als je dat wilt - zelfs internationaal!
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling.
Regelmatig afdelingsuitjes en leuke vrijdagmiddag borrels!

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Referenznummer

16699

Bevorzugter Arbeitsort

Utrecht, Zuid-Holland

Pensum

Vollzeit

Geschäftsniederlassung

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com