Kalibratiemedewerker Pipetten

Over de vacature

Als kalibratiemedewerker buitendienst houd je je bezig met het onderhoud en de certificering van pipetten en liquidators in de regio West-Nederland. Dit doe je bij een diversiteit aan klanten: van ziekenhuizen en universiteiten tot kwaliteits- en onderzoekslaboratoria. Daarbij is het iedere keer jouw uitdaging om te zorgen dat de, door ons geleverde, apparatuur in tiptop staat blijft. Een gedegen interne opleiding zal ervoor zorgen dat je hiervoor de kennis in huis hebt. Daarnaast kun je, indien nodig, tevens altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning. Middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Waar beschik je over?

  • Je beschikt over een opleiding op middelbaar niveau (mavo/havo/vwo/LBO) en je hebt bij voorkeur enige affiniteit met techniek of chemie. Dit laatste is een pre en géén harde eis;
  • Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team;
  • Je bent woonachtig in de regio Zuid-Holland;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent beschikbaar voor de periode van een jaar.

Wat bieden wij jou?

Start je als kalibratiemedewerker, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. 
Daarnaast mag je rekenen op:
  • Een goed salaris; 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Een bedrijfsauto en alle benodigde tools en gereedschap; 
  • Laptop en smartphone (met abonnement); 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen; 
  • Een tijdelijke functie voor de periode van een jaar. 

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Referenznummer

7759

Arbeitsort

Zuid-Holland

Pensum

Vollzeit

Geschäftsniederlassung

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com