TELESALES NORGE, STOCKHOLM ( SERVICEAVTAL)

Tjänsten och dina ansvarsområden

Vi söker en Telesales av serviceavtal till vårt härliga team! Vi söker dig med säljbakgrund, som har ett stort intresse för affärer och motiveras av att skapa resultat och tillväxt. Som Telesales hos oss på METTLER TOLEDO tillhör du ett team som består av 8 personer som är fördelade i Sverige, Norge och Danmark, där du arbetar för segmentet Service Sales mot Norge. Du kommer att sälja serviceavtal till våra nya potentiella kunder men även i viss grad hantera befintliga kunder. Våra kunder arbetar inom bl.a. Pharma -, Tillverknings-, Kemi- och Livsmedelsindustrin. Du får stor frihet och ansvar att planera ditt arbete för att uppnå dina mål. Till din hjälp finns bland annat övriga säljkollegor och tekniker.

Arbetsbeskrivning
 • Försäljning av METTLER TOLEDOS Serviceavtal
 • Hantera inkommande leads för ditt ansvarsområde samt proaktiv bearbetning av potentiella nya kontrakt och kunder i Norge
 • Uppföljning av offerter för att komma vidare i säljprocessen
 • Skapa mervärde för våra kunder genom att vara insatt i kundens verksamhet
 • Arbeta kontinuerligt i vårt CRM-system (Vi använder UMM)
 • Ha god förståelse för produkterna som ingår i säljarportföljen

Vad du behöver för att lyckas

Som Telesales förväntas man vara självständig och bygga relationer med sina kunder, men även att ha en god samarbetsförmåga för att kunna samarbeta internt med hela säljorganisationen. Rollen är kontorsbaserad vilket innebär att kommunikationen med kund sköts via telefon, mail och Teams. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom rollen är riktad mot Norge är det också viktigt att känna sig trygg i kommunikation med personer som pratar norska. Som Telesales spelar du en viktig del i teamets gemensamma budgetmål men det ingår även ansvara för din egen budget.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har:
 • Minst två års säljerfarenhet med goda resultat inom B2B
 • Ett stort intresse för teknik och tillverkningsindustrin
 • God datavana och erfarenhet av att arbeta i CRM-system
 • God förmåga att planera och organisera ditt arbete utifrån givna tidsramarar
 • God förståelse av Norska
Som person är du kommunikativ och förtroendegivande vilket gör att du bygger långvariga relationer. Du är serviceinriktad, en säljande personlighet, har hög arbetsmoral och ett genuint intresse att utvecklas i ditt arbete. För att trivas i denna roll tror vi att du har ett målinriktat arbetssätt, en positiv inställning och trivs i en organisation där det händer mycket. Vidare har du ett genuint intresse att tillsammans med oss fortsätta utveckla branschen och utvecklas som bolag.

Vårt erbjudande till dig

Vi gillar att ha kul på jobbet och tror på att balans mellan arbete och fritid är receptet för framgång. Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats som ger utrymme för egna initiativ, att ta ansvar och ha roligt på vägen. Du erbjuds även en arbetsplats med en familjär atmosfär där många stannar länge.

Som anställd på METTLER TOLEDO tar du del av bra förmåner som bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch via rikskortet, tillgång till gym på kontoret och årlig hälsoundersökning.

Omfattning: Heltidstjänst
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders visstidsanställning som provanställning
Läge: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Start: Augusti eller enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön och provisionsbaserad ersättning.

Arbetstider: 07:30/08:00 – 16:00/16,30 (37,5 timmars arbetsvecka)

Skicka din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om MT

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.

Likabehandling

Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

11113

Location

East of Sweden, North of Sweden, South of Sweden, West of Sweden

Stockholm

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10, 120 30 Stockholm, Sverige

+46 8 702 50 00