Inside Sales & Telesales Manager

Over de vacature

Maar liefst twee salesteams aansturen. En daarbij jouw kennis en ervaring delen met collega’s om de verkoopdoelen voor apparatuur op het gebied van productinspectie, lab en industrie te halen. Dat is wat je gaat doen als teamleider Telesales en Inside Sales bij METTLER TOLEDO in Tiel. Extra mooi: je krijgt alle ruimte om zelf invulling te geven aan deze unieke combifunctie.

Slechts één gang zit er tussen Inside Sales en Telesales op ons kantoor. Ideaal voor jou, want jij beweegt je continu tussen beide teams. Inside Sales telt momenteel negen medewerkers die voor de divisies Productinspectie, Lab en Industrie een gestroomlijnd een-tweetje vormen met de buitendienst. Onder meer door offertes uit te werken en klantafspraken te maken. Het andere team dat je aanstuurt, is Telesales en bestaat nu uit zes collega’s. Zij zijn de ‘accountmanagers zonder auto’ en pakken via telefoon en online meetings de leads op voor de divisies Industrie en Lab.

Jouw doel voor beide salesteams? Dat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Een coach, mentor, sparringpartner, klankbord: je bent het allemaal. Zo stuur je bij Telesales op de gestelde targets, luister je mee met salesgesprekken en creëer je een omgeving waarin medewerkers kunnen groeien en bloeien. Bij Inside Sales zorg je er met jouw adviezen en coaching voor dat de teamleden optimale ondersteuning (blijven) bieden aan de buitendienst. Binnen beide teams neem je de werkprocessen regelmatig onder de loep. En heb je soms contact met klanten, bijvoorbeeld om eventuele knelpunten op te lossen.

Je leest het: jouw werkdagen vliegen gegarandeerd voorbij! Hoe jouw tijdsverdeling is tussen beide teams, is aan jou. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid om zelf vorm te geven aan jouw baan. Daarbij kijk je continu naar de prioriteiten en doelstellingen. Geen probleem voor jou; je bent de schakel tussen het management van de divisies en jouw teams, waardoor je precies weet wat er speelt.


Waar beschik je over?

Met jouw saleshart en winnaarsmentaliteit zet jij onze doelstellingen om tot successen. Bij METTLER TOLEDO vinden we het belangrijk om steeds verder te groeien. Gelukkig houd jij je hoofd koel en kun je goed omgaan met (nieuwe) targets. Je begrijpt dat jouw collega’s de sleutel zijn om de prestaties te behalen. Daarom ben je helder in je communicatie, luister je naar wat er leeft op de werkvloer en onderneem je op basis daarvan acties. Ook belangrijk: je doorziet snel wat er nodig is om zaken verder te optimaliseren en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat je nog meer in huis hebt?

·       Je hebt minimaal hbo-niveau.

·       Je hebt ervaring in een salesfunctie.

·       Je hebt leidinggevende ervaring.

·       Je beheerst het Nederlands en Engels goed, en spreekt bij voorkeur ook Frans.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je dat jouw skills goed aansluiten bij METTLER TOLEDO? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature.Wat bieden wij jou?

·       Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

·       Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

·       Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling.

·       Een mooie winstdelingsregeling.

·       Een goede pensioenregeling.

·       Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.

·       Regelmatig afdelingsuitjes.

·       Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal!

·       Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching, interessante product- en salestrainingen en ondersteuning vanuit het servicecenter.

·       Toegang tot tools en hulpmiddelen die je alle informatie bieden over de apparatuur waarmee je werkt.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

11214

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com