SERVICETEKNIKER

Tjänsten och dina ansvarsområden


Vi söker en servicetekniker till vårt serviceteam. Du kommer att utföra service, installationsärenden och kalibrering av METTLER TOLEDOS vågar hos våra kunder inom industri och laboratorier. Dina arbetsveckor kan variera med resor till olika kunder vilket kräver flexibilitet. Även om du arbetar väldigt självständigt så ingår du i ett nordiskt/ lokalt team där man stöttar varandra vid behov och arbetstoppar. Dina uppdrag planeras ut centralt i samråd med servicekoordinator. Som servicetekniker utgår du från din bostad där du även utför din administration. Det är en stor fördel om du utgår från Skellefteå med omnejd. 


Arbetsuppgifter kan vara:

 • Att installera vågar och system 
 • Att reparera och felsöka 
 • Att utföra service och förebyggande underhåll 
 • Att kalibrera instrument 
 • Att utföra kalibreringscertifikat 


Vad behöver du för att lyckasVi söker dig som motiveras att varje dag göra jobbet lite bättre än igår och vi ser det som en självklarhet att du har engagemang och professionalitet i det arbete du utför. För att trivas i denna roll bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem. 


Vi söker dig:

 • Med teknisk utbildning (el eller teknik)
 • Som kan kombinera fysiskt arbete med administrativa uppgifter 
 • Som kan arbeta under eget ansvar med god prioriteringsförmåga 
 • Som tycker tekniska problem är roligt 
 • B – körkort är ett krav
 • Som kan kommunicera på både svenska och engelska

Det är meriterande med YH- utbildning för servicetekniker. Har du tidigare erfarenhet som servicemontör eller en bakgrund som elektroniktekniker är även det ett stort plus. 


Vårt erbjudande till digHos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor. När du börjar hos oss får du genomgå en två veckors kurs på huvudkontoret i Schweiz, för att lära känna våra produkter. Introduktionen fortsätter även två veckor i Sverige då du gör gemensamma kundbesök tillsammans med en kollega. 

Som anställd på METTLER TOLEDO tar du del av bra förmåner som bland annat kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch via rikskortet, årlig hälsoundersökning och för denna tjänst erbjuds du tjänstebil.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan till vårt serviceteam. 


Om MT

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.

Likabehandling

Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

12262

Preferred Location

North of Sweden

Skellefteå

Other Possible Locations

Piteå

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10, 120 30 Stockholm, Sverige

+46 8 702 50 00