HR Adviseur

Over de vacature

De voedingsmiddelenfabrikant die de metaaldetector wil laten onderhouden en controleren. Het laboratorium dat jaarlijks onderhoud dient te plegen aan de precisie-instrumenten die gebruikt worden voor de ontwikkeling van een coronavaccin. Of de dierentuin die apparatuur van ons heeft om olifanten te wegen. De klanten van METTLER TOLEDO zijn hartstikke divers. 
Ter vervanging van een vertrekkende collega zoeken wij binnen ons HR team een (Junior) HR adviseur (fulltime) met een passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling. 
In deze rol zijn pro-actief en communicatief vaardig sleutelwoorden. Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele HR-proces. Je bent het HR aanspreekpunt voor teamleads en je collega’s, je zorgt dat de HR processen goed verlopen, in lijn zijn met het HR business plan en je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van alle Mettler Toledo medewerkers.

Waar beschik je over?

Je bent enthousiast, pro actief en communicatief vaardig;
We zijn op zoek naar een collega met durf en een aanpakker;
Je kunt gestructureerd werken, bent planmatig en oplossingsgericht;
Werkt graag in team verband aan het verbeteren van processen; 
Je beschikt over een HBO/academisch werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding;
Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring in het HR vakgebied;
Kennis van relevante ontwikkelingen in het vakgebied en de relevante wet- en regelgeving;
HR Tech savy, je doorgrond snel nieuwe systemen en begrijpt hoe (HR)data kan bijdragen aan je dagelijkse werkzaamheden;

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je dat jouw skills goed aansluiten bij METTLER TOLEDO? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei nationaal en als je dat wilt zelfs internationaal!
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 
Een goede pensioenregeling.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.
Regelmatige afdelingsuitjes en een vrijdagmiddag borrel!
Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching, interessante trainingen en ondersteuning vanuit je HR collega’s in Nederland en internationaal.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

13768

Preferred Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com