Kalibratie Technicus Pipetten

Over de vacature

Als kalibratiemedewerker buitendienst houd je je bezig met het onderhoud en de certificering van pipetten en liquidators. Dit doe je bij een diversiteit aan klanten: van ziekenhuizen en universiteiten tot kwaliteits- en onderzoekslaboratoria. Daarbij is het iedere keer jouw uitdaging om te zorgen dat de, door ons geleverde, apparatuur in tiptop staat blijft. Een gedegen interne opleiding zal ervoor zorgen dat je hiervoor de kennis in huis hebt. Daarnaast kun je, indien nodig, tevens altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning. Middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Waar beschik je over?

Je beschikt over een opleiding op middelbaar niveau; 
Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met techniek of chemie. Dit laatste is een pre en géén harde eis;
Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
Je bent woonachtig in de Zuid Holland of je bent bereid daar naartoe te verhuizen.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring; 
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband; 
Alle informatie en trainingen die je nodig hebt om jouw werk optimaal uit te voeren; bijvoorbeeld door coaching, on-site trainingen, e-learnings  en ondersteuning van ervaren technici. 
Een goede pensioenregeling;
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling; 
Een open werksfeer binnen een enthousiast en collegiaal team;
De mogelijkheid om te beschikken over een bedrijfsauto, tevens voor privégebruik. 

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

13790

Preferred Location

Zuid-Holland

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com