Account Manager Thermische Analyse

Over de vacature

Ambitie om je wetenschappelijke kennis te combineren met een commerciële carrière? Als Accountmanager thermische analyse bij Mettler-Toledo kan jij dit realiseren! 

In deze positie houd je je bezig met de verkoop van thermische analyse instrumenten in Nederland, waarbij het accent ligt op de verkoop van standaard kapitaal goederen uit het portfolio. Je richt je zowel op het ontwikkelen van de gehele markt, als creëren van sales kansen bij een aantal geselecteerde accounts. In het dagelijks werk is verder voor een goede invulling van de functie, een nauwe samenwerking van belang met onze Europese Product Specialisten.

Wat jouw functie zo uitdagend maakt? Buiten dat je op pad gaat naar diverse klanten ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van demometingen in ons lab in Tiel. Deze demometingen zijn essentieel voor het succes van de verkoopprojecten.

Waar beschik je over?

Jij durft de diepe in te duiken en wordt graag uitgedaagd in het leren van zowel commerciële als lab gerelateerde onderwerpen. 

Wat je nog meer in huis hebt?:
  • Je beschikt over een HBO-opleiding (of vergelijkbaar niveau door ervaring) in de richting van chemie/HLO/laboratorium of andere relevante technische studierichting;
  • Je bent verkoopgericht, commercieel en vaardig in het opbouwen van relaties;
  • Je hebt ervaring met en bent vaardig in projectmatig werken (pre);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must);
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de regio Nederland, zo centraal mogelijk.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Een auto tevens voor privé gebruik
Een vergoeding voor representatiekosten
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 
Een goede pensioenregeling.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal
Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.
Regelmatige afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels
Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching, interessante product- en salestrainingen en ondersteuning vanuit het servicecenter.
Toegang tot tools en hulpmiddelen die je alle informatie bieden over de apparatuur waarmee je werkt.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

14922

Preferred Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com