Teamleader Service Benelux

Our Opening and Your Responsibilities

Als Teamleader Service Benelux ben je direct verantwoordelijk voor een team van circa 12 service technici, die bij klanten onze apparatuur installeren, onderhouden en repareren. Je zorgt door je adequate manier van leidinggeven dat alle aangeboden service-jobs volgens de kwaliteitsnorm van MT uitgevoerd worden en dat een hoge mate van efficientie leidt tot uitstekende resultaten. Verder zorg je ervoor dat iedereen de juiste opleidingen en tools krijgt en dat de verkregen kennis ook juist wordt toegepast door regelmatig de technici te vergezellen bij klantbezoeken, te auditeren, en te coachen.

What You Need to Succeed

De kandidaat die wij zoeken begrijpt heel goed dat een team aansturen gebeurd door juiste communicatie, teambuilding en daarbij de juiste KPI's weet te gebruiken om de resultaten te monitoren en waar nodig te corrigeren en te verbeteren! Je bent HBO opgeleid door studie of werkervaring.

Our Offer to You

  • Een goed salaris; 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Een bedrijfsauto en alle benodigde tools; 
  • Laptop en smartphone (met abonnement); 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen; 
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband; 
  • Doorgroeimogelijkheden voor op de langere termijn; 
  • Een vervolg van je carrière bij een marktleider!

Salarisschaal

About Mettler Toledo

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Equal Opportunity Employment

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

5831

Location

Gelderland

Job Type

Full-time