Regional Account Manager

Our Opening and Your Responsibilities

In de rol van account manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inline metaaldetectors, controleweegsystemen en serialisatieoplossingen in het rayon Zuid-Nederland. Hierbij onderhoud je contact met bestaande relaties, maar is het zeker ook jouw uitdaging om actief opzoek te gaan naar nieuwe klanten. Je hebt dagelijks contact met inkopers, managers technische dienst, IT- en kwaliteitsmanagers, maar ook directieleden. Deze weet jij steeds weer door vakkundig advies te overtuigen van de toegevoegde waarde van Mettler-Toledo, omdat jij je de vraagstukken begrijpt van de klant. In de dagelijkse praktijk rapporteer je in deze functie aan de salesmanager product inspection, werk je hoofdzakelijk vanuit huis en incidenteel vanuit onze vestiging te Tiel.

What You Need to Succeed

  • Je beschikt over een opleiding (HBO) in commerciële of bedrijfskundige richting en je hebt duidelijke affiniteit met techniek. 
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met verkoop binnen een sector zoals voedingsmiddelenindustrie 
  • Je bent proactief, commercieel sterk, sociaal en bent een persoonlijkheid die makkelijk contact maakt. 
  • Je bent communicatief vaardig, werkt gestructureerd en functioneert zelfstandig en in teamverband. 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (must).
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht, Gelderland of Noord-Brabant.

Our Offer to You

  • Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke salesfunctie met prima doorgroeimogelijkheden. 
  • De buitenkans om te werken in een collegiaal team van (internationale) specialisten, binnen een gezonde en toekomstgerichte organisatie. 
  • Een uitgebreid pakket aan product- en salestrainingen en de mogelijkheid om te beschikken over een bedrijfsauto, laptop en smartphone.

Salarisschaal

11

About Mettler Toledo

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Equal Opportunity Employment

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

6928

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4
4004 JK Tiel
Nederland

applications.bnl@mt.com