Recruiter

Over de vacature

In de functie van Recruiter werk je vanuit onze locatie in Tiel, het hoofdkantoor van onze Benelux organisatie. De HR-afdeling bestaat in de huidige structuur uit twee teams: HR Business en HR Service Delivery. Als onderdeel van dit eerste team, ga jij je hoofdzakelijk richten op werving en selectie: je coördineert alle activiteiten met behulp van ons ATS (Applicant Tracking System), verzorgt de eerste screening van sollicitanten, neemt deel aan sollicitatiegesprekken en zorgt voor een goede samenwerking met hiring managers. Daarnaast lever je een bijdrage aan diverse HR-projecten, waaronder de verdere digitalisering van het wervingsproces (e.g.: video-interviewing, uitrol van de ATS-app, data-driven recruitment) en uitbouw van de social media-activiteiten. 

Heb jij een passie voor mensen en werving en selectie en ben jij 'digital savy'? Dan komen wij graag met je in contact!!

Waar beschik je over?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO-opleiding; 
  • Je beschikt bij voorkeur over enige relevante ervaring; 
  • Je bent 36 tot 40 uur beschikbaar; 
  • Je bent nauwkeurig, integer, communicatief, proactief en hebt een hands-on mentaliteit; 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een goede beheersing van het MS Office pakket en bij voorkeur enige ervaring met andere IT-systemen.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden (LMS en digitale campus voor het ATS); 
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken; 
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

7373

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time