Medewerker Verkoop Binnendienst

Over de vacature

In deze fulltime functie ben je werkzaam als medewerker verkoop binnendienst en maak je onderdeel uit van het team Inside Sales op onze locatie in Tiel. Geen werkdag is daarbij hetzelfde: je hebt veelvuldig proactief telefonisch contact met onze klanten uit de gehele Benelux, zodat de accountmanagers in de buitendienst optimaal worden ondersteund. Je verricht daarnaast diverse administratieve werkzaamheden, zoals het opvolgen van leads en het voorbereiden en uitwerken van offertes. Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan? Aarzel dan niet en reageer snel!

Waar beschik je over?

  • Je hebt ervaring met SAP (pré) of een ander CRM-systeem en bent vaardig met de gebruikelijke programma's uit het Microsoft Office pakket. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal (vloeiend in woord en geschrift) en Engelse taal (voldoende in woord en geschrift); enige kennis van de Franse taal is een pre, maar geen must; 
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en je hebt een resultaatgerichte instelling; 
  • Je bent zelfstandig, hebt overtuigingskracht en je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt minimaal over een opleiding op MBO-niveau (must) en je hebt affiniteit met LAB-apparatuur of de laboratorium- of chemische sector (pre).

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden (LMS en producttraining); 
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken; 
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

7495

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4
4004 JK Tiel
Nederland

applications.bnl@mt.com