Allround Marketeer

Over de vacature

Zorgen dat jouw salescollega’s aan tafel komen te zitten bij bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige precisie-instrumenten. Dat doe je met een uitdagende mix van uitvoerende én strategische werkzaamheden , die door de vele ontwikkelingen binnen METTLER TOLEDO en de branches waarop we ons richten altijd weer anders zijn. Wat we je alvast kunnen verklappen: jouw job als marketingcoördinator in Tiel is nooit saai!

Jij bent de allround marketeer voor een van onze business areas, die focussen op vooraanstaande bedrijven in lab-, industrie-, productinspectie- en retailomgevingen. Bij de uitvoerende kant van je functie vertaal je de global strategy van ons hoofdkantoor in Zwitserland naar aansprekende lokale activiteiten in de Benelux. Dat zijn voornamelijk e-mail- en telemarketingcampagnes.  Met de hulp van je salescollega’s achterhaal je of de boodschap een twist nodig heeft om de lokale doelgroep te bereiken.

Jouw creatieve brein zet je in bij de strategische kant van jouw functie. Je zet samen met de businessarea- en salesmanagers multi-touch campagnes op die optimaal inspelen op de behoeften van de doelgroepen. Zo organiseer je evenementen of beurzen en host je live webinars over bijvoorbeeld productinnovaties. Met de marketingmanager onderzoek je daarnaast of de invulling van processen en projecten voor alle business areas verder geoptimaliseerd kan kunnen worden. Van de aanvraag op de website tot het aftersalestraject. Zie je een kans voor verbetering dan mag je dit samen met de betrokken collega’s van A-Z gaan implementeren.

De voordelen van jouw job? Die zijn er genoeg. Zo heb je een fijn team van vijf marketingcollega’s die hard werken, maar ook houden van gezelligheid . Krijg je de kans om jouw rol uit te breiden op basis van je interesses, bijvoorbeeld door je te richten op telemarketing, databasemanagement of salestrainingen te verzorgensales support. En werk je bij een unieke organisatie waar marketing op nummer één staat en volop aandacht is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe mooi is het om tijdens je eerste jaar deel te nemen aan een interne marketingbootcamp en te weten dat de carrièrepaden voor je open liggen?

Waar beschik je over?

Kwalitatieve leads generen voor jouw salescollega’s en hen zo ondersteunen in het behalen van hun targets. Dat maakt jou trots! Wat daarbij zeker van pas komt: jouw commercieel commerciële gevoel, vaardigheid om prioriteiten te stellen en doorzettingsvermogen. Je blijft goed bij in een fast-paced organisatie en bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Zijn er zaken die ad hoc opgepakt moeten worden? Voor jou geen probleem! Ook ga je actief het gesprek aan met collega’s en durf je knopen door te hakken. En bij die keuzes houd je altijd oog voor de impact op de organisatie.

Wat je nog meer in huis hebt?
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van sales, marketing, communicatie of een andere relevante richting.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een b2b-omgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal; veel van de communicatie met je collega’s is in het Engels.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De vrijheid om zelf je werkdagen in te delen en (na je inwerkperiode) deels vanuit huis te werken. Binnen het marketingteam werken we hybride.
 • De kans om je kennis te verbreden én verdiepen. Zo neem je deel aan internationale meetings – onze ‘expert circles’ – waar onderwerpen als search engine advertising, live webinars, e-leads en telemarketing behandeld worden.
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Volop ruimte om door te groeien binnen de organisatie. Jezelf verder specialiseren in marketing, sales of data; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

7640

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com