Field Service Engineer

Over de vacature

Als onderdeel van onze service-afdeling ben je samen met meer dan 100 collega-technici in de Benelux ‘buiten de deur’: aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur. Je komt bij bedrijven in verschillende interessante sectoren: industrie, laboratorium en retail. Jouw werkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de klant, omdat de zede nauwkeurigheid en juistheid garanderen van onze precisie-instrumenten. 

Bij nieuwe collega's geloven we daarnaast in goede begeleiding, dus we gooien je niet meteen in het diepe. Je volgt als nieuwe medewerker een intensief traject. Je loopt mee met ervaren collega’s, we leiden je op in metrologie en je volgt producttrainingen. Kortom, we doen er alles aan om je op te leiden tot een zelfstandige specialist, die na ieder bezoek een tevreden klant achter laat. Ben jij klaar voor een afwisselende baan bij een duurzame, toekomstgerichte organisatie met een 'best in class' service-afdeling? Dan ontvangen wij graag snel je CV!! 


Waar beschik je over?

 • Opleiding (MBO) in de richting van elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of aanverwant; 
 • Je hebt bij voorkeur (pre, geen must) enige ervaring in een (vergelijkbare) functie in de buitendienst; 
 • Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must); 
 •  Je bent fulltime beschikbaar; 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Ga je aan de slag binnen onze service-afdeling, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. 
Daarnaast mag je rekenen op: 
 • Een goed salaris; 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Een bedrijfsauto en alle benodigde tools en gereedschap; 
 • Laptop en smartphone (met abonnement); 
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen; 
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband; 
 • Doorgroeimogelijkheden voor op de langere termijn; 
 • Een vervolg of start van je carrière bij een marktleider!

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Job Reference #

8159

Preferred Location

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Nationaal, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Job Type

Full-time

Legal Entity

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com