Accountmanager Product Inspection - Food & Beverage

Over de vacature

Technische oplossingen aanbieden waarmee uw klanten aan de wet- en regelgeving rond voedselveiligheid kunnen voldoen. Dat is uw uitdaging als accountmanager van Checkwegen, Metaaldetectie en Vision Inspectie oplossingen in de Benelux. U specialiseert zich in productinspectiemachines die metaal in voedsel detecteren en die de inhoud en hoeveelheid van de verpakkingen checken. Hoe mooi is het dat u daarmee bijdraagt aan de veiligheid van consumenten?

Het voornaamste deel van de week ben u op pad naar nieuwe of bestaande klanten in Nederland en Belgie. Dat zijn wereldspelers en lokale bedrijven in de food en beverage industrie. Een investering in onze machines gaat niet over een nacht ijs. Daarom geeft u sterke salespitches, waarin u de klant meeneemt in de mogelijkheden van onze machines. Samen werken jullie toe naar de best passende oplossing. Doordat we continu innoveren en de functionaliteiten van de machines verbeteren, heeft u klanten altijd iets nieuws te vertellen. U bezoekt klanten, maakt accountplannen en legt contact met nieuwe klanten. Dit alles leg je uiteraard vast in ons crm-systeem.

Hoewel u zelfstandig werkt aan uw klanten en veel onderweg bent, heeft u ook veel contact met collega’s. Denk aan een overleg met de projectmanager, wanneer een van uw klanten behoefte heeft aan een complexere oplossing. Of contact met een collega-accountmanager, die al eerder een bedrijf heeft bezocht. Daarnaast bent u onderdeel van een gezellig team. ‘Work hard, play hard’ is het motto; iedereen geeft de volle honderd procent voor onze salesresultaten en er wordt volop kennis gedeeld. Maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid!


Waar beschikt u over?

Een echte consultant bent u. U heeft de drive om zich te verdiepen in een specialistisch vakgebied. Door mee te lopen in het veld, maar bijvoorbeeld ook door producttrainingen te volgen in Duitsland en Zwitserland. Met de kennis die u opdoet adviseert u uiteenlopende klanten en ziet u het als een uitdaging om nieuwe klanten te benaderen. Tijdens al uw trajecten blijft u van begin tot eind betrokken; u reageert proactief en haalt de benodigde informatie op binnen de organisatie. 

Wat u nog meer in huis heeft?
 • U heeft een bachelor of graduaat afgerond in een commerciële of technische richting.
 • U heeft bij voorkeur ervaring in een b2b-omgeving.
 • U beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal.
 • U heeft een rijbewijs B.
 • U woont in de regio Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams- of Waals-Brabant.

Wat bieden wij u?

 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Aangevuld met mooie bonussen als u uw salestargets haalt.
 • De mogelijkheid om uzelf te ontwikkelen en door te groeien. Bijvoorbeeld tot sales- of productmanager of in een internationale functie. Met een gezonde ambitie is er veel mogelijk!
 • Direct een contract voor onbepaalde duur.
 • De ruimte en vrijheid om uw werkdagen en het contact met klanten in te vullen zoals u dat wilt.
 • 22 vakantiedagen en 6 ADV-dagen bij een fulltime aanstelling. 
 • Een bedrijfsauto die u privé mag gebruiken en een smartphone en laptop.
 • Hospitalisatieregeling (betaald door de firma), groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, internet- en onkostenvergoeding. 
 • Een flexibele werkplek met collega’s die graag hun kennis met u delen en alle support om uw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld met een digitale database over onze apparatuur. 

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren werken we samen met collega’s over de hele wereld. Onze medewerkers staan centraal: iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren.

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Référence

12334

Localisation souhaitée

Vlaanderen

Zaventem

Job Type

Full-time

Entité légale

N.V. Mettler-Toledo

Leuvensesteenweg 384 1932 Zaventem België

applications.bnl@mt.com