Medewerker Inkoop en Facilitair

Our Opening and Your Responsibilities

In deze functie houd je je bezig met alle werkzaamheden op het gebied van inkoop en facility en vervul je daarmee een belangrijke rol voor onze organisatie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: het aanmaken en bewaken van inkooporders, communicatie met leveranciers en interne medewerkers, alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot facility, goedkeuren van inkoopfacturen. Daarnaast zal je je bezig houden met een aantal projecten binnen de afdeling Sales Operation Support. Kortom een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is.

What You Need to Succeed

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (must);
  • Je bent stressbestendig, accuraat, een teamplayer en je staat stevig in je schoenen; 
  • Je beschikt over MBO-niveau (administratieve richting); 
  • Ervaring met MS Office (o.a. Excel); 
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Our Offer to You

  • Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden, binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
  • Een tijdelijke functie voor circa 6 maanden;
  • Een open werksfeer binnen een enthousiast team.

About Mettler Toledo

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Equal Opportunity Employment

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Job Reference #

6843

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Entité légale

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4
4004 JK Tiel
Nederland

applications.bnl@mt.com