Marketing Coördinator

Over de vacature

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie binnen het marketing vak met veel eigen verantwoordelijkheden? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Marketing Specialist. Het betreft een fulltime positie. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het implementeren van de marketingstrategie in de Benelux door de ‘global strategy’ te vertalen naar lokale activiteiten, multichannel / multitouch marketingcampagnes en initiatieven met als doel het genereren van kwalitatieve leads voor onze salesforce (conform targets). Je werkt hierbij intensief samen met en bent het aanspreekpunt voor de Business Area Managers, Sales Managers en het hoofdkantoor. Jij bent een aanpakker en bent gewend om te werken met deadlines, uitdagende targets en ad-hoc activiteiten. Jij kunt snel schakelen tussen verschillende projecten, zonder de juiste prioriteiten uit het oog te verliezen. Jouw rol stopt niet bij het uitrollen van de activiteiten. Je meet, analyseert en rapporteert de resultaten van je inspanningen en formuleert conclusies en actiepunten naar aanleiding hiervan om de effectiviteit en efficiëntie verder te vergroten. Daarnaast ondersteun je de marketingmanager bij diverse marketinginitiatieven en rapportages. Kortom, de ideale combinatie tussen uitvoerende werkzaamheden, strategische marketing, procesoptimalisatie en reporting. 

Het marketingteam bestaat uit 7 enthousiaste personen en samen werken we met passie & nauwkeurigheid aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen.

Waar beschik je over?

 • HBO-opleiding in de richting van sales, marketing, communicatie of een andere relevante richting;
 • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie (B2B);
 • Resultaat-gedreven en kwaliteitsgericht; 
 • Projectmanagement en/of planningsvaardigheden;
 • Zelfstandig, stressbestendig, flexibel en secuur;
 • Accuraat, gestructureerd en pragmatisch;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (must);
 • Ervaring met SAP is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
 • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden; 
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Job Reference #

7640

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Entité légale

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com