Medewerker Ordermanagement

Over de vacature

In deze functie ben je werkzaam op de afdeling Sales Operations Support binnen onze organisatie. Geen werkdag is hetzelfde, want binnen dit team ben je verantwoordelijk voor o.a. de volgende dagelijkse taken: het verwerken en managen van alle sales orders en returns, mailbox triage en het oppakken van levering gerelateerde klachten. Hierbij zal je omtrent de logistieke vragen, contact hebben met zowel onze eigen leveranciers als de eindklant. 

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Aarzel dan niet en reageer direct!

Waar beschik je over?

  • MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in een administratieve of logistieke richting. 
  • Je bent flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en je functioneert goed in teamverband. 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must).

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden, binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie. 
  • Zicht op een vast dienstverband. 
  • Een open werksfeer binnen een enthousiast team. 
  • Parttime functie (minimaal 32 uur).

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Job Reference #

8026

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Part-Time

Entité légale

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com