Medewerker Klanttevredenheidsonderzoek

Our Opening and Your Responsibilities

De stem van de klant is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Klanttevredenheidsonderzoek en een goed klachtenregistratiesysteem zijn dan ook niet meer weg te denken bij klantgerichte bedrijven die willen luisteren naar hun klanten. In deze rol ga je onze klanttevredenheid en de registratie van klachten bijhouden en ga je ook telefonisch onze klanten benaderen en hen vragen naar hun ervaringen met METTLER TOLEDO. 

Als je echt het verschil wilt maken, is het niet alleen van belang dat je weet in hoeverre klanten tevreden zijn. Het gaat er juist om wat je met die informatie doet en hoe je daarmee de klanttevredenheid verbetert. Je vraagt goed door, luistert naar de klant en identificeert verbeter- en actiepunten. Aan het eind van het gesprek zorg je dat de klant met een goed gevoel het gesprek beëindigd en zorg jij dat je collega's direct geïnformeerd worden over de te nemen acties zodat zij een terugkoppeling aan de klant kunnen geven en processen verder kunnen optimaliseren. Je registreert de bevindingen en verzorgt zelf de rapportages over de klanttevredenheid en de klachtenregistratie. 

Tenslotte bereiken we onze hoge mate van kwaliteit alleen als onze servicetechnici met herleidbaar gecertificeerde meetmiddelen en –standaarden werken. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking ervan, zodat we altijd overzichtelijk hebben welke meetmiddelen en standaarden momenteel worden gebruikt en binnenkort opnieuw gecertificeerd moeten worden. Ook is de registratie van actuele certificaten onderdeel van jouw taken, zodat we deze te allen tijde kunnen terugvinden.

What You Need to Succeed

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief, klantvriendelijk, nauwkeurig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift (must); 
  • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift (pré); 
  • Je beschikt over goede computervaardigheden (MS Office en CRM); 
  • Je beschikt over enige relevante werkervaring (pre); 
  • Je bent parttime beschikbaar voor 24 uur per week.

Our Offer to You

  • Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden; 
  • Een enthousiast en collegiaal team; 
  • Een open werksfeer.

About Mettler Toledo

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Equal Opportunity Employment

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Job Reference #

6430

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Part-Time