Teamleader Planning en Service Benelux

Our Opening and Your Responsibilities

In deze functie als Teamleider Planning en Service Benelux moet je snel kunnen schakelen en heb je een scherp oog voor efficientie. Je brengt structuur aan en bent naast coach en leidinggevende ook de helpende hand, als dat nodig is! Samen met je team zorg je voor een geoptimaliseerde planning van alle technici (circa 80) voor alle storingen, installaties en onderhoudsopdrachten voor de zowel de korte als de lange termijn. Door de goede voorbereiding van de planning kan de servicetechnicus met een gerust hart op pad gaan. Daarnaast denk je natuulijk mee in het optimaliseren en verbeteren van de dienstverlening. Als Teamleider Planning en Service Benelux ben je direct verantwoordelijk voor een team van circa 12 planners. Je bent de voortrekker van de afdeling en zorgt samen met je team voor een efficiënte planning. De geschikte kandidaat begrijpt heel goed dat een team aansturen gebeurt door juiste communicatie en teambuilding, en deze weet daarbij de juiste KPI's te gebruiken. Dit om de resultaten te monitoren en waar nodig te corrigeren en te verbeteren. Hierbij is het jouw uitdaging om enerzijds te zorgen voor de motivatie van je team en anderzijds altijd het bedrijfsbelang in het vizier te houden!

What You Need to Succeed

  • HBO-niveau, verkregen door studie of ervaring; 
  • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare of leidinggevende rol; 
  • Je beschikt over het vermogen om snel te kunnen schakelen, kunt structuur aan brengen en beschikt over de nodige analytische vaaardigheden, zodat je aan de slag kunt met procesverbetering; 
  • Je bent communicatief en kunt een team aansturen op een wijze, waarin je oog hebt voor zowel motivatie, als bedrijfsbelang; 
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (must). Kennis van de Franse taal is een pré (geen must).

Our Offer to You

  • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

About Mettler Toledo

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Equal Opportunity Employment

Pour ceux qui priorisent la précision, Mettler Toledo est précisément le lieu où se trouve leur place.

Job Reference #

5595

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time