Recruiter - Hybride

Over de vacature

De drijvende kracht achter METTLER TOLEDO? Onze medewerkers, zij zorgen dat klanten op ons kunnen bouwen. Door nieuw talent aan ons te binden, ben jij als recruiter hierin van grote waarde. Jouw baan is een gevarieerde mix van werving en selectie, HR-projecten en in- en externe contacten. Extra mooi: jij kiest in overleg met ons waar je werkt. We bieden je diverse opties. Zo ben je welkom op ons kantoor in Tiel, is thuiswerken een optie én kun je zelfs volledig remote voor ons aan de slag.

  Nu zijn we op zoek naar jou, maar in de toekomst ben jij zélf de eerste schakel bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Dit doe je voor onze vestigingen in Nederland (Tiel) en België (Zaventem). Ontstaat er een vacature? Dan stem je met de hiringmanagers – van teamleiders tot afdelingshoofden – het gewenste profiel af. Vervolgens start je de zoektocht, onder meer via onze socials en jouw eigen netwerk. En voer je samen met de hiringmanagers de eerste gesprekken. Waarna je met behulp van ons ATS het sollicitatieproces bewaakt totdat de vacature vervuld is.

Wat jouw baan zo leuk maakt? Je bouwt in korte tijd een mooi netwerk op. En je werft voor een grote diversiteit aan functies, van de service-engineer die weegschalen installeert tot de telesalesmedewerker die contact heeft met laboratoria en fabrikanten. Bovendien is jouw functie veel breder dan recruitment. Zo denk je actief mee over de uitbouw van onze socialmedia-activiteiten en de verdere digitalisering van het wervingsproces, bijvoorbeeld met video-interviewing. Daarbij werk je niet alleen samen met de HR-managers en supportmedewerkers van jouw hechte team HR Business in Tiel, maar óók met ons internationale team Talent Acquisition. Hierdoor doe je diverse contacten in de wereld op. En dat biedt weer diverse doorgroeikansen! 

Waar beschik je over?

Voor veel sollicitanten ben jij de eerste ingang naar en daarmee het visitekaartje van METTLER TOLEDO. Door jouw open houding, heldere communicatie en gestructureerde manier van werken bouw je snel een band met hen op. En zorg je dat zij een goed gevoel overhouden aan onze organisatie, óók als er geen match blijkt te zijn. Verder vind jij het geen probleem om een stapje extra te zetten als dat nodig is, bijvoorbeeld door soms buiten werktijd contact te hebben met potentiële medewerkers. En twijfelen mensen of ze voor een baan moeten gaan? Dan voel jij precies aan wat er nodig is om hen tóch over de streep te trekken.  

Wat je nog meer in huis hebt? 
 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau en -denkniveau in een relevante richting, zoals HRM, bedrijfskunde, marketing of communicatie. 
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een relevante functie, bijvoorbeeld als HR medewerker, (bureau)recruiter of intercedent. 
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. 
 • Je hebt goede digitale vaardigheden, waarbij je de bekende Microsoft Office applicaties (Outlook, Word, Excel) goed beheerst en je andere IT-systemen snel eigen maakt. 

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. 
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen. 
 • Regelmatig afdelingsuitjes. 
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
 • Een goede pensioenregeling. 
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij 
 • METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten recruitment. Of – als je dat wilt – 
 • zelfs internationaal! 
 • Alle informatie die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door 
 • coaching

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

Bagi mereka yang memprioritaskan presisi, Mettler Toledo adalah tempat yang tepat bagi Anda.