Medewerker Planning en Service

Over de vacature

In de functie van medewerker planning en service fungeer jij dagelijks als een spin in het web tussen onze servicetechnici en klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: het aanmaken van en vastleggen van planningsaanvragen, communicatie met klanten en technici, en het bewaken van afgeronde werkzaamheden. Daarnaast verstrek je de nodige informatie aan de service administratie en heb je regelmatig contact met onze verkopers. Kortom een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is.

Waar beschik je over?

  • Je bent communicatief vaardig en je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • Je bent stressbestendig, accuraat, een teamplayer en je staat stevig in je schoenen;
  • Je beschikt over MBO-niveau (administratieve richting);
  • Ervaring met MS Office (o.a. Excel);
  • Ervaring met service planning is een pré;
  • Je bent fulltime beschikbaar (eis).

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie; 
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Bagi mereka yang memprioritaskan presisi, Mettler Toledo adalah tempat yang tepat bagi Anda.

# Referensi pekerjaan

8526

Lokasi

Gelderland

Tiel

Tipe Pekerjaan

Full-time

Badan hukum

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com