Traineeship Field Service Engineer

Over de vacature

Bent u net klaar met uw opleiding of heeft u een interesse in techniek en besloten verder te willen leren in de praktijk? Lees dan snel verder over dit unieke technisch traineeship!! 

Ons traineeship is gericht op beginnend engineers. Het traineeship duurt een jaar: in deze periode wordt u tijdens je werk verder opgeleid binnen twee van onze productgroepen. Als Field Service Engineer bent u ‘buiten de deur’: aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur.

Omdat het een traineeship is, gooien we u niet meteen in het diepe. U volgt een intensief traject. U loopt mee met ervaren collega’s, we leiden u op in metrologie en u volgt producttrainingen. Daarnaast zorgen we voor persoonlijke training en coaching gericht op uw ontwikkeling.

Waar beschikt u over?

 • U heeft een opleiding (secundair) in de richting van techniek, laboratorium onderwijs of chemie; 
 • Heeft u geen opleiding gevolgd in van de bovenstaande richtingen, maar heeft u wel technische interesse of affinitieit, dan ontvangen we ook graag uw CV;
 • U spreekt goed Vlaams en/of Frans en hebt een voldoende beheersing van de Engelse taal; 
 • U bent fulltime beschikbaar; 
 • U beschikt over een autorijbewijs; 
 • U woont in één van de volgende provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waal-Brabant of Limburg.

Wat bieden wij u?

Een traineeship geeft u carrière een vliegende start: u ziet alle kanten van het werk als Field Service Engineer, en wij zorgen voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag u rekenen op:
 • Een degelijke verloning binnen een stabiele organisatie; 
 • Direct een bediende contract voor onbepaalde duur; 
 • Vaste aanvullende vergoeding voor representatiekosten; 
 • Vergoeding van uw reisuren vanaf uw thuisadres;
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering; 
 • Een firmawagen met tankkaart, tevens voor privégebruik; 
 • Smartphone met abonnement; 
 • Laptop met internetconnectie op het thuisadres;
 • Een van uw carrière bij een wereldwijde marktleider!

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren werken we samen met collega’s over de hele wereld. Onze medewerkers staan centraal: iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren.

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

你心所属,梅特勒-托利多助力职业发展。

参考编号

12162

办公地点

Limburg, Vlaams-Brabant

首选办公地点

职位分类

全职

法人实体

N.V. Mettler-Toledo

Leuvensesteenweg 384 1932 Zaventem België

applications.bnl@mt.com