Sales Manager Product Inspectie

Over de vacature

Onze collega’s in Zwitserland zijn sterk in het ontwikkelen van een succesvolle strategie. Dat is een ongoing proces, omdat de markt waarin we opereren zeer dynamisch is. De kern? We bewegen van reactief naar proactief. Van operationeel naar strategisch accountmanagement. En van sales naar consultancy. We hoeven jou niet uit te leggen dat value selling ons als marktleider beter past dan specs selling. Aan jou de taak de global strategy passend te maken voor de Benelux. Waar leg je nationale accenten? En hoe neem je je salesteam mee in dat proces? 

Jij coacht onze accountmanagers naar het next level. Gefaciliteerd door interne opleidingen – van elearnings tot workshops. Let them grow! Net zoals jij je ook door ontwikkelt. Als jij over een paar jaar rijp bent voor jouw volgende stap, be our guest. Je krijgt sowieso een puike training in Barcelona. Daar zet je – samen met alle Europese salesmanagers – je tanden in topics als strategie, netwerken en het ontwikkelen van je mensen. Steile leercurve gegarandeerd! 

Jouw rol als Sales Manager Product Inspectie 
 • Je bent verantwoordelijk voor de omzet en groei van de Business Area Product Inspectie;
 • Je vindt de balans tussen onze wereldwijde salesstrategie en de lokale implementatie ervan; 
 • Je bent lichtend voorbeeld en inspirerend leider van ons Product Inspectie salesteam;
 • Je stelt ambitieuze doelen en haalt het beste in mensen naar boven;
 • Je bent een vaardig stakeholdermanager die overtuigt en inspireert (verbindende factor tussen Sales Management, Inside Sales, Marketing, Service en Productie).

Waar beschik je over?

 • Je koppelt een relevante hbo-studie aan 5+ jaar sales management ervaring, bij voorkeur in een internationale setting; 
 • Je hebt affiniteit met techniek en bent vertrouwd met de Food & Beverage industrie; 
 • Je hoeft onze oplossingen niet zelf te kunnen verkopen, maar snapt wel waarvoor onze klanten ze gebruiken; 
 • Je bent proactief, ambitieus en communicatief; 
 • Je krijgt energie van business travels naar onze fabrieken in Engeland en Duitsland.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie met prima doorgroeimogelijkheden. 
 • De buitenkans om te werken in een collegiaal team van (internationale) specialisten, binnen een gezonde en toekomstgerichte organisatie. 
 • De mogelijkheid om te beschikken over een bedrijfsauto, laptop en smartphone.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

你心所属,梅特勒-托利多助力职业发展。

参考编号

8917

办公地点

Gelderland

Tiel

职位分类

全职

法人实体

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com