Account Manager Product Inspectie

Over de vacature

Technische oplossingen aanbieden waarmee jouw klanten aan de wet- en regelgeving rond voedselveiligheid kunnen voldoen. Dat is jouw uitdaging als accountmanager van Checkwegen, Metaaldetectie en Vision Inspectie oplossingen in de Belgie. Jij specialiseert je in productinspectiemachines die metaal in voedsel detecteren en die de inhoud en hoeveelheid van de verpakkingen checken. Hoe mooi is het dat je daarmee bijdraagt aan de veiligheid van consumenten?

Het voornaamste deel van de week ben jij op pad naar nieuwe of bestaande klanten in Belgie. Dat zijn wereldspelers en lokale bedrijven in de food en beverage industrie. Een investering in onze machines gaat niet over een nacht ijs. Daarom geef je sterke salespitches, waarin je de klant meeneemt in de mogelijkheden van onze machines. Samen werken jullie toe naar de best passende oplossing. Doordat we continu innoveren en de functionaliteiten van de machines verbeteren, heb je klanten altijd iets nieuws te vertellen. Je bezoekt klanten, maakt accountplannen en legt contact met nieuwe klanten. Dit alles leg je uiteraard vast in ons crm-systeem.

Hoewel je zelfstandig werkt aan jouw klanten en veel onderweg bent, heb je ook veel contact met collega’s. Denk aan een overleg met de projectmanager, wanneer een van je klanten behoefte heeft aan een complexere oplossing. Of contact met een collega-accountmanager, die al eerder een bedrijf heeft bezocht. Daarnaast ben je onderdeel van een gezellig team. ‘Work hard, play hard’ is het motto; iedereen geeft de volle honderd procent voor onze salesresultaten en er wordt volop kennis gedeeld. Maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid!


Waar beschikt u over?

Jij hebt de drive om klanten en prospects te overtuigen van onze oplossingen. Die oplossingen zijn maatwerk. En dát is nou net wat jou energie geeft. Je durft de telefoon te pakken en voelt de behoeften van klanten feilloos aan. Ook begrijp je wat er speelt binnen de techniek. Zo level je gemakkelijk met verschillende soorten mensen. Overleggen met klanten of brainstormen met de projectmanager of onze marketingafdeling voor een campagne; jij houdt van een omgeving waarin altijd wat te doen is. 

Wat je nog meer in huis hebt?
Je hebt een bachelor afgerond in een commerciële of technische richting.
Je hebt ervaring in een salesfunctie in het verkopen van industriële machines bij voorkeur aan de voedingsmiddelenindustrie
Je hebt een passie voor techniek.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Je hebt een rijbewijs B.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt de vacature je alsnog aan? Alsnog zouden we je graag willen spreken! 

Wat bieden wij u?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Aangevuld met mooie bonussen als je je salestargets haalt.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Zo volg je interessante product- en salestrainingen en maak je mooie stappen binnen salesmanagement of – als je dat wilt – zelfs internationaal!
Een vast contract
De ruimte en vrijheid om jouw werkdagen en het contact met klanten in te vullen zoals jij dat wilt.
Minimaal 20 vakantiedagen en 6 recuperatiedagen bij een fulltime aanstelling. 
Een bedrijfsauto die je privé mag gebruiken en een smartphone en laptop.
Een goede pensioenregeling.
Hospitalisatieverzekering
13e maand

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren werken we samen met collega’s over de hele wereld. Onze medewerkers staan centraal: iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren.

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Referenznummer

15804

Bevorzugter Arbeitsort

Antwerpen, Nationaal, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, West-Vlaanderen

Bruges

Pensum

Vollzeit

Geschäftsniederlassung

N.V. Mettler-Toledo

Leuvensesteenweg 384 1932 Zaventem België

applications.bnl@mt.com