IT System Administrator

Over de vacature

Wil jij de held worden bij een internationale marktleider in de analytische wereld? Als IT Systems Administrator bij METTLER TOLEDO in Tiel kan jij dit realiseren!

Het mooiste aan jouw functie? Jij bent de probleemoplosser van onze organisatie! Jij zorgt er namelijk voor dat al onze collega’s hun werk kunnen uitvoeren. Iedereen mag je raadplegen wanneer ze je nodig hebben met vragen. Je bent verantwoordelijk voor de installatie, configuratie, implementatie en ondersteuning van servers, laptops, desktops, printers en smartphones. Buiten het eerstelijnsadvies die je geeft, valt remote ondersteuning voor onze eindgebruikers ook onder jouw takenpakket.


Waar beschik je over?

HBO-opleiding in de richting van: IT/ICT/Informatica/ ICT-beheer/ of een gelijkwaardig niveau, verkregen door relevante werkervaring; 
Je beschikt over het vermogen probleemoplossend te denken en gestructureerd en oplossingsgericht te handelen;
Je beschikt over voldoende kennis van de Windows platforms PC/Server, Storages, SAN’s en netwerkbeheer;
Kennis van SharePoint, MS SQL Server, netwerken en infrastructuur is een pré; 
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (must);
Je bent communicatief, zeer klantgericht en functioneert zowel zelfstandig als in teamverband;
Je bent bereid om te reizen binnen de BeNeLux; 
Je bent woonachtig in de omgeving van Tiel;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
Mogelijkheid om hybride te werken
Tijdelijk contract met optie tot vast dienstverband 
Een goede pensioenregeling.
Prettige collega’s bij wie je altijd terecht kunt met je vragen.
Regelmatig afdelingsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten de IT. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal!
Alle support die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld door coaching en trainingen. 

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

For those who prioritize precision, Mettler Toledo is precisely where you belong.

Referenznummer

16131

Bevorzugter Arbeitsort

Gelderland

Tiel

Pensum

Vollzeit

Geschäftsniederlassung

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com