Servicemonteur in bezit van rijbewijs C

Over de vacature

Als buitendienst monteur ben je samen met meer dan 100 collega-technici in de Benelux ‘buiten de deur’: aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur. Je komt bij bedrijven in verschillende interessante sectoren: industrie, laboratorium en retail. Jouw werkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de klant, omdat deze de nauwkeurigheid en juistheid garanderen van onze precisie-instrumenten.  

Bij nieuwe collega's geloven we daarnaast in goede begeleiding, dus we gooien je niet meteen in het diepe. Je volgt als buitendienst monteur een intensief traject. Je loopt mee met ervaren collega’s, we leiden je op in metrologie en je volgt producttrainingen. Kortom,we doen er alles aan om je op te leiden tot een zelfstandige specialist, die na ieder bezoek een tevreden klant achter laat. Ben jij klaar voor een afwisselende baan bij een duurzame, toekomstgerichte organisatie met een 'best in class' service-afdeling? Dan ontvangen wij graag snel je CV!!

Waar beschik je over?

 • Opleiding (MBO) in de richting van elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of aanverwant; 
 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie in de buitendienst; 
 • Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must); 
 • Je bent woonachtig in de regio Noord-Holland, Utrecht of Zuid-Holland
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs C.

Wat bieden wij jou?

Start je als monteur buitendienst,dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. 
Daarnaast mag je rekenen op:  

 • Een goed salaris;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Alle benodigde tools en gereedschap;  
 • Laptop en smartphone (met abonnement); 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen;  
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband;  
 • Doorgroeimogelijkheden voor op de langere termijn; 
 • Een vervolg van je carrière bij een marktleider!

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

Para aquellos que priorizan la precisión, Mettler Toledo es precisamente donde perteneces.

Referencia

11378

Ubicación preferente

Noord-Holland

Job Type

Full-time

Domicilio fiscal

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com