Medewerker HR Business Support

Over de vacature

In de functie van medewerker HR Business Support werk je vanuit onze locatie in Tiel, het hoofdkantoor van onze Benelux organisatie. De HR-afdeling bestaat in de huidige structuur uit twee teams: HR Business en HR Service Delivery. Als onderdeel van dit eerste team ga je ondersteunen bij de dagelijkse HR-taken van het bedrijf. Je werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Zo ga je administratieve en secretariële werkzaamheden verrichten, werkzaamheden voor training en opleiding, Arbo/VGWM en het begeleiden van ziekteverzuim. 

Ben jij die veelzijdige HR Medewerker, die zich helemaal thuis voelt in deze ondersteunende rol? Dan komen wij graag met je in contact!!

Waar beschik je over?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding (MBO of HBO) bij voorkeur in de richting van HRM, P&O of bedrijfskunde; 
 • Je beschikt over enige relevante werkervaring (pre); 
 • Je bent klantgericht, integer en communicatief vaardig;
 • Je bent nauwkeurig, proactief en beschikt over een hands-on mentaliteit; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (must); kennis van de Franse taal in woord en geschrift is een grote pre. 
 • Je hebt een goede beheersing van het MS Office pakket.
 • Je bent beschikbaar voor 32 à 40 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan binnen een professionele, gezonde en toekomstgerichte organisatie;
 • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden; 
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken; 
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Para aquellos que priorizan la precisión, Mettler Toledo es precisamente donde perteneces.

Job Reference #

8583

Location

Gelderland

Tiel

Job Type

Full-time

Domicilio fiscal

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 4 4004 JK Tiel Nederland

applications.bnl@mt.com