Field Service Engineer Industry

Over de vacature

Weegschalen van 600 gram tot 120 ton kalibreren, installeren en herstellen in de voedings-, chemische- en farmaceutische industrie, zodat deze aan de wettelijke normen voldoen.

Dit wordt jouw uitdaging als Field Service Engineer Industrie bij Mettler-Toledo! 


Je bent hier op locatie werkzaam bij diverse industriële klanten en bent het visitekaartje voor onze klanten. Op werkdagen spring jij in je bedrijfsauto om gemiddeld één tot drie van onze klanten te voorzien van optimale service. Dat doe je in de breedste zin van het woord: van een storing verhelpen aan een weegbrug bij een voedingsmiddelenfabrikant tot een kalibratie van een balans in een laboratorium. En dat bij een grote diversiteit aan klanten, van KMO's tot fabrikanten. In de uitvoering van uw werkzaamheden ben  je kwaliteits- en servicegericht. Daarbij is het middelpunt is te alle tijden een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Overigens gooien we je niet meteen in het diepe; we geloven in goede begeleiding. Zo volg je producttrainingen en loop je in eerste instantie mee met collega’s die je alles kunt vragen. Ook als je zelfstandig aan de slag gaat, kun je altijd terugvallen op de andere medewerkers in de buitendienst en de uitgebreide informatie die beschikbaar is over onze apparatuur. Je maakt deel uit van een fijn team van tien service engineers en een teamleider. Meerdere keren per jaar komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

Waar beschikt u over?

 • U heeft een technische opleiding (TSO niveau of hoger) in de richting van elektrotechniek, elektronica, elektromechanica of een aanverwante technische studierichting;
 • Ervaring en/of aanvullende cursussen op het gebied van hard-software, producttechniek of VCA geven een meerwaarde aan uw kandidatuur; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, en kennis van de Engelse (must) en Franse taal (must); 
 • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken; 
 • In het bezit van rijbewijs B; 
 • U woont in de regio: provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant.

Wat bieden wij u?

 • Een degelijke verloning; 
 • Direct een contract voor onbepaalde duur; 
 • Vaste aanvullende vergoeding voor representatiekosten; 
 • Vergoeding van uw reisuren vanaf uw thuisadres; 
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering; 
 • Een firmawagen met tankkaart, tevens voor privégebruik; 
 • Smartphone met abonnement; 
 • Laptop met internetconnectie op het thuisadres; 
 • Technische opleiding, geregeld binnen onze organisatie; 
 • Een voltijdse functie waarin u zelfstandig kunt werken binnen een collegiaal team van specialisten.


Solliciteer NU - We kijken ernaar uit van je te horen!

Contact:
Jennifer Artiss 
Human Resources Belgium
applications.bnl@mt.com
0031-654217672

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Para aquellos que priorizan la precisión, Mettler Toledo es precisamente donde perteneces.

Referencia

8867

Ubicación preferente

Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Région de Bruxelles-Capitale, Henegouwen (Hainaut), Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant (Brabant Wallon), West-Vlaanderen

Job Type

Full-time

Domicilio fiscal

N.V. Mettler-Toledo

Leuvensesteenweg 384 1932 Zaventem België

applications.bnl@mt.com