Service technicus - Pipetten

Over de vacature

Als kalibratiemedewerker buitendienst houd je je bezig met het onderhoud en de certificering van pipetten en liquidators in de regio Zuid-Holland. Dit doe je bij een diversiteit aan klanten: van ziekenhuizen en universiteiten tot kwaliteits-- en onderzoekslaboratoria. Daarbij is het iedere keer jouw uitdaging om te zorgen dat de, door ons geleverde, apparatuur in tiptop staat blijft. Een gedegen interne opleiding zal ervoor zorgen dat je hiervoor de kennis in huis hebt. Daarnaast kun je, indien nodig, tevens altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning. Middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Waar beschik je over?

* Je beschikt over een opleiding op lbo, mavo of havo niveau en je hebt bij voorkeur enige affiniteit met techniek of chemie. Dit laatste is een pre en géén harde eis; 
* Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; 
* Je bent woonachtig in de regio Zuid-Holland
* Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Start je als kalibratiemedewerker, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op: 

* Een goed salaris; 
* Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 
* Een bedrijfsauto en alle benodigde tools en gereedschap; 
* Laptop en smartphone (met abonnement); 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen; 
* Een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

Dla tych, którzy stawiają na precyzję, Mettler Toledo jest precyzyjnie tym, czego szukasz.