Sales representative

Over de vacature

Stel je voor: in een virtuele fabriek neem je farmaceutische miljoenenbedrijven en giga-supermarktconcerns mee in hightechoplossingen rond precisie-instrumenten. Je offertes breng je uit via een onlinemeeting. En bezoek je klanten op locatie? Dan staat je team van technisch specialisten je op afstand bij. Die innovatieve, projectmatige manier van sales maakt jouw functie van accountmanager uitdagend!

Jij vertegenwoordigt METTLER TOLEDO bij de grootste namen in lab-, industrie-, productinspectie- en retailomgevingen. Het gaat bijvoorbeeld om een supermarkt die weegschalen in de cloud wil monitoren en op afstand wil bedienen. Of een productiebedrijf dat de werkprocessen explosieveilig wil maken. Het interessante is: je adviseert niet over één productcategorie, maar bent betrokken bij alle facetten van de productieprocessen. Zo ontwikkel je je in de volle breedte en liggen de doorgroeimogelijkheden voor het oprapen. Met vestigingen in meer dan honderd landen zelfs internationaal!

Samen bekijken we waar jouw ambities liggen en in welke vaardigheden, technieken en tools jij je wilt specialiseren. Daarin ondersteunen we je met coaching on the job en trainingen. Ook gaan coaches met je mee naar de klantlocatie om je te helpen nóg meer de diepte in te gaan bij je klantgesprekken. Je kunt overigens ook altijd rekenen op de kennis van onder anderen product- en projectmanagers en hardware- en software-engineers. Samen bundelen jullie de krachten om onze unieke waardepropositie over te brengen

Waar beschik je over?

Of het nu gaat om cloud, automatisering of Internet of Things; jij hebt gevoel voor techniek en wilt je verdiepen in de nieuwste technologieën. Gedisciplineerd en gestructureerd sta jij onze klanten te woord en ondersteun je ze bij de best mogelijke oplossing voor hun productieprocessen. Daarnaast vind je het een uitdaging om met enorme SAP-systemen te (leren) werken. Fouten maken? Daar ben jij niet bang voor; jij snapt dat dat nodig is om te blijven leren en vooruit te kunnen. En die ontwikkelruimte pak jij met beide handen aan.Wat je nog meer in huis hebt?

·       Je hebt hbo werk en denkniveau

·       Je hebt bij voorkeur ervaring in een lab-, industrie-, productinspectie- of retailomgeving.


Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je dat jouw skills goed aansluiten bij METTLER TOLEDO? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature. Benieuwd of het werk bij je past? Je bent meer dan welkom om een dag met ons mee te lopen.


Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen. 
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of – als je dat wilt – zelfs internationaal!
De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en hybride te werken: vanuit huis of op een van onze flexkantoren.
Een goede pensioenregeling.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
Regelmatig afdelingsuitjes.

Over MT

Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.

EEO Verklaring

Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

Dla tych, którzy stawiają na precyzję, Mettler Toledo jest precyzyjnie tym, czego szukasz.

Nr ref. stanowiska

11862

Preferowana lokalizacja

Gelderland

Tiel

Wymiar czasu pracy

Full-time

Podmiot Prawny

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com