SERVICEKOORDINATOR

Tjänsten och dina ansvarsområden

Som Servicekoordinator kommer du att arbeta med att planera, boka och bevaka service- samt installationsärenden av våra produkter och lösningar. Du kommer att ta emot diverse serviceärenden via telefon, mail och ticket-system, för att sedan planera och fördela arbetet till teknikerna utifrån geografiskt tilldelade distrikt. Det kan periodvis vara högt tempo och då gäller det att du behåller fokus, servicekänslan och prioriteringsförmågan.

Du kommer att ingå i ett trevligt lokalt/nordiskt serviceteam på ca 8 personer. Arbetet utförs från vårt kontor i Stockholm.

Vad behöver du för att lyckas

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med support- och serviceärenden. Kommer du från en teknisk bransch eller en liknande tjänst är det klart meriterande. Förstår du norska eller danska är även det meriterande. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du ha en naturlig servicekänsla och framför allt ett strukturerat arbetssätt samt hög prioriteringsförmåga

Vårt erbjudande till dig

Vi gillar att ha kul på jobbet och tror på att balans mellan arbete och fritid är receptet för framgång. Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats som ger utrymme för egna initiativ, ta ansvar och ha roligt på vägen. Du erbjuds även en arbetsplats med en familjär atmosfär.

Som anställd på METTLER TOLEDO tar du del av bra förmåner som bland annat kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch via rikskortet, tillgång till gym på kontoret och årlig hälsoundersökning

Omfattning: 37,5 timmars arbetsvecka (08:00 – 16:30)
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader visstidsanställning 
Läge: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
 
Vi ser gärna att du skickar din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om MT

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.

Likabehandling

Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

Dla tych, którzy stawiają na precyzję, Mettler Toledo jest precyzyjnie tym, czego szukasz.

Nr ref. stanowiska

12231

Lokalizacja

East of Sweden

Preferowana lokalizacja

Stockholm

Wymiar czasu pracy

Full-time

Podmiot Prawny

Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10, 120 30 Stockholm, Sverige

+46 8 702 50 00