Payroll & HR Coordinator

Tjänsten och dina ansvarsområden

I rollen som HR & Lönekoordinator kommer du att vara en del av ett mindre och engagerat HR team på fyra personer som består av HR Manager, HR Teamleader, Talent Acquisition Specialist och Office Manager/ HR admin. Tillsammans arbetar vi för att stötta vår verksamhet i de nordiska länderna Sverige, Danmark, Norge och Finland inom HR och Lön. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Inrapportering av underlag för lön till outsourcingbyrå för våra tre nordiska länder Sverige, Norge, Danmark och Finland
 • Koordinera, stämma av och godkänna löneunderlag
 • Intern supportfunktion genom att besvara frågor från organisationen om lön, tid och resa
 • Hantera adinistration av årlig lönerevision och lönekartläggning 
 • Administrera intyg, arbetsgivarintyg och anställningsavtal 
 • Rapportering av pension, försäkring samt kontakt med myndigheter 
 • Sammanställning av statistik och rapportpaket
 • Samt övrig HR relaterande ärenden: policy, försäkringar, avtalsfrågor, tolkning av kollektivavtal, Super User i HR- system etcVad behöver du för att lyckas

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom lön och HR eller annan yrkeserfarenhet som anses likvärdig. Du har några års erfarenhet som HR & Lönekoordinator eller som löneadministratör/lönespecialist men är nyfiken på att utvecklas mer brett inom HR. Det viktigaste är att du känner dig trygg med löneprocessen. Då engelska är vårt koncernspråk är det viktigt att du är bekväm med det. Det är även meritererande om du har erfarenhet av administration/koordinering av danska och norska löner.


Vi ser gärna att du känner igen dig i flera påstående nedan:
 • Du tar egna initiativ och arbetar efter utsatt deadline med uthållighet att slutföra uppgifter 
 • Du har god förmåga att förmedla information och processer på ett konsultativt sätt 
 • Du gillar struktur och ordning samt använder det för att tänka utanför boxen 
 • Du är lösningsorienterad och motiveras av att både utveckla och förvalta
 • Du har inga problem att hantera förändringar  
 • Du har förmåga att ta egna beslut när det krävs

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats inom ramen för ett globalt bolag med trevliga kollegor. Som anställd på METTLER TOLEDO tar du del av bra förmåner som bland annat kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch via rikskortet och hälsoundersökning.

 
Hemma eller på kontoret? Vi erbjuder en hybrid arbetsplats efter överenskommelse med närmaste chef. Vi sitter på Virkesvägen 10 i Hammarby Sjöstad. 


Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med goda förutsättningar att övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan så snart så möjligt då vi jobbar löpande med urval och intervjuer! 

Om MT

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.

Likabehandling

Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

Dla tych, którzy stawiają na precyzję, Mettler Toledo jest precyzyjnie tym, czego szukasz.

Nr ref. stanowiska

13389

Preferowana lokalizacja

East of Sweden

Stockholm

Wymiar czasu pracy

Full-time

Podmiot Prawny

Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10, 120 30 Stockholm, Sverige

+46 8 702 50 00