Traineeship Field Service Engineer

Over de vacature

Ben jij net klaar met je opleiding of heb je een interesse in techniek en besloten verder te willen leren in de praktijk? Lees dan snel verder over dit unieke technisch traineeship!! 

Ons traineeship is gericht op beginnend engineers. Het traineeship duurt een jaar: in deze periode word je tijdens je werk verder opgeleid binnen twee van onze productgroepen. Als Field Service Engineer ben je ‘buiten de deur’: aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur.

Omdat het een traineeship is, gooien we je niet meteen in het diepe. Je volgt een intensief traject. Je loopt mee met ervaren collega’s, we leiden je op in metrologie en je volgt producttrainingen. Daarnaast zorgen we voor persoonlijke training en coaching gericht op jouw ontwikkeling.

Waar beschik je over?

Spreekt ons traineeship je aan? Dan gaan we ervanuit dat je een gezonde dosis ambitie hebt en aan de slag wilt om je verder te ontwikkelen. Verder zijn de volgende zaken belangrijk:
 • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en hebt een studie gevolgd in de richting van techniek/lab/chemie;
 • Heb je geen opleiding gevolgd in van de bovenstaande richtingen, maar heb je wel technische interesse of affinitieit, dan ontvangen we ook graag je CV; 
 • Je spreekt goed Nederlands en hebt een voldoende beheersing van de Engelse taal; 
 • Je bent fulltime beschikbaar; 
 • Je hebt je autorijbewijs; 
 • Je woont in één van de volgende regio’s: Haarlem/ Utrecht/ Rotterdam

Wat bieden wij jou?

Een traineeship geeft jouw carrière een vliegende start: je ziet alle kanten van het werk als Field Service Engineer, en wij zorgen voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op: 
 • Een goed salaris; 
 • Een bedrijfsauto; 
 • Laptop en smartphone; 
 • 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen; 
 • Start je carrière bij een wereldwijde marktleider!

Over MT

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

EEO Verklaring

We promoten wereldwijd gelijke kansen en hechten waarde aan diversiteit in onze teams in termen van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en etniciteit. Voor meer informatie over onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen klik hier.

Dla tych, którzy stawiają na precyzję, Mettler Toledo jest precyzyjnie tym, czego szukasz.

Nr ref. stanowiska

8280

Preferowana lokalizacja

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Wymiar czasu pracy

Full-time

Podmiot Prawny

Mettler-Toledo B.V.

Franklinstraat 5 4004 JK TielNederland

applications.bnl@mt.com